creative make me crazy

(logo untuk larkin familia)


tringat aku kt sahabat2 btl2 peberet n kamceng ngan aku(mmbr2 uitm larkin)..kalau r blh pth blk mase,dpt blk aku merasa pht manis sebagai sahabat,gelak tawa brsama,sgalanya brsama sbb kiteorg 1st batch utk kampus larkin..so kiteorg unite gle bab r,so smpai ade sorg nk kuar sbb smbg pilot school pn smpai trase gle r,mmg pilu gile time tu sbb salah seorg dh kuar..hubungan antara kiteorg ni dh mcm family smpaikn lecturer2 n staff heran tgk kiteorg brmai...kuar town rmai2,klau jr buat taik pn,sume skali msti akn ade utk bantai junior tu,even seskema mn pn,dak 2 pn msti ade..xde prbzaan pgkt,taraf atau kepandaian antara kiteorg,sume same taraf je..klau r blh pth blk mase2 2,mmg sronok gle r,trase gile spirit kwn2 yg sejati dan happening..ni antara video2 n gmbr2 kenangan aku time brsame diorg..

video videokorg sume mmg besh!!
(p/s:acap,ebay,pedon,awe,kapal,husaini,antah,tebby,zul,bashar,abu,aji,adib,pejal,adi,hafiz,zaki,sume bdk2 account,sume bdk2 bisnes,sume bdk2 banking n all larkin familia 1st batch!!)

Categories: