creative make me crazy

antara prangai2 yg slalu org bg kt aku..
jwpn yg mudah diberi utk memahamkn sume2 perangai yg d kemukakan..

sombong=aku mmg agk pyh nk sym n xreti nk tego org cmn
poyo=poyo sbnrnye cantik,aku bkn kategori cantik
serius=aku mmg slalu serius dr mimik muke,tp serius dlm lain beb...
brlagak=tlg selidik latar blkg aku sblm ckp utk dpt jwpn..
pemalas=yess!!aku mmg pemalas bab2 meletihkn,,haha
rajin=agk penipu r sp yg ckp yg 2,kompem juz nk sedapkn ati je..
pentingkn diri=byk sbb kdg2 aku pntingkn diri(plg utama sbb aku pntingkn
pe yg aku buat dlu then aku nk org rase cmn aku rs)
comel=sumpah korg bute,mengong thap gaban,amik spec aku tgk btl2,,haha
jahat=aku mmg buat jht kt org2 yg aku xpuas hati..
baik=org yg baik ngan aku,mmg aku lyn mcm raja(lyn r aku elk2..haha)

ni juz utk rujukan sblm mmbri title2 cmni kt aku..haha
tp standard r kn,manusie xperfect,so kdg2 ade r gak buat slh,so sblm hari raya mnjelang aku nk minx maap r dlu ye klau ade trslh..hahahaa

Categories:

5 Responses so far.

  1. mirot. says:

    baik = org yg baik ngan aku,mmg aku lyn mcm raja(lyn r aku elk2..haha)..

    gile hebat lyn cam raja,AHHA..jangaaan sangat, kdg2 ade org layan baek ngn kite tu ade makne.. last2 kite kena pijak.. susah tuu.

  2. mmg dia berlagak.
    nak siasat ap nye lg.kau ingat edisi siasat ke ap nh.haha :D
    for sure kau lah durjanAyie bro ;)

  3. ayie says:

    haha,,
    to mirot=kompem nye bnde 2,2lumrah manusie,tp kite aku juz brpgg ngan adenye kuase ag bsr,so,ade je r balasan ngan sgle yg jadi.,

    to aminatatan=ade2 je ko ni,klau aku brlagak xde nye aku bg name PUTKAKIRIBUT..aku buat donno je klau aku brlagak..haha..putbrbaukaki!!haha

  4. Farsha says:

    haha.. aku fhm.. ade dgn jgk org ckap ko pentingkan diri ek :p

  5. ayie says:

    haha..
    mlt manusie beb,biase r..
    jnji dri sndri bahagie n brjaye ngan pe yg aku nak..