creative make me crazy

haha,mungkin org akn kata kiteorg gila,tp ini lah realiti yg kiteorg sggp berjalan time2 pns kat area kl,bb dan klcc utk capture picture dan mengisi masa lapang dari melangok kat rumah. dah mcm pelancong lak jln2 kl pgg camera dan snap. sbnrnye tujuan dan tgkp gmbr URBANMONO alang2 tgh bosn xbuat pe2 kat rumah, memula lokasi yg d tuju ke lowyat,cr brg jp,ade r brg2 utk keluarga skit.then psg2 area2 bb, then dpt idea gile jln r smpai hotel istana, tgh2 pns, msg2 xkesah, elek je..pe2 pn aku agak teruja ngan kekuasaan tuhan sbb aku x pnh nmpk langit kat KL biru gile cam kat tp pantai..agk teruja+takut pn ade time 2,pe mkna semua ini...haha...


Categories: ,

2 Responses so far.

  1. pka says:

    oh anda berdua rupanya wlupun memakai mask, dah kenal sedikit demi sedikit, hahah good passion sggup berjalan ke tgh2 panas d kala bulan puaso =p

  2. ayie says:

    haha..xde beza pn r puase ke x..
    diri yg kate xlrt sbnrnye..bnde bknye de pe2 pn..